סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. גשו לסופר וקנו בייקון, כמון טחון, סטייק עגול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
תחתוך את הסטייק ל-4 חתיכות.
מניחים כל חתיכה בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף קילו דק, על 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את החתיכות בקערה רדודה ושופכים מעל 1 כוס חלב חמאה, 1 כפית רוטב חם, ועלי טימין; מתבלים במלח ופלפל. להשרות לפחות 2 שעות או לילה.
בצלחת רדודה, קמח עונה 2 כוסות עם כמון, מלח ופלפל. עוד צלחת רדודה קלות להכות את הביצים ולהוסיף 1 כוס חלב חמאה ו 1 כפית רוטב חם; העונה עם מלח ופלפל.
הסר את הסטייקים מן המרינדה ולנער את החמאה העודפת. לדלות בקמח, לטבול לתוך תערובת ביצה מוכה, לדלות שוב בקמח מתובל; להגדיר על צלחת לנוח כמה דקות בזמן שאתה מבשל את הבייקון.
חותכים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים אותם למחבת קרה גדולה. הגדר את המחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד הבייקון הוא פריך.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ושומרים את השומן במחבת. מבשלים את הסטייקים בשומן בייקון על חום בינוני עד שהם זהובים חום בכל צד, על 10 דקות; להפריש ולשמור חם.
לנקז את כל אבל על 2 כפות של השומן מהמחבת.
מוסיפים 2 כפות קמח ומבשלים כ 1 דקה לשבור את כל גושים. לאט לאט לשפוך את הכוס הנותרת של חלב חמאה ערבוב כל הזמן לשבור גושים. מבשלים 5 דקות עד מעובה; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בפטרוזיליה.
מניחים את הסטייקים על צלחות העליון עם הרוטב; מקשטים עם בייקון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.