קושיקשה
מוכן ב26 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מתכון מטוגן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 26 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 1375 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שמנת מתוקה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 83%. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק מטוגן עוף.

הוראות

1
חותכים את הבקר ל -4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
לשים את חתיכות בין פלסטיק לעטוף קילו החוצה, עם מרקם צד של בשר פטיש, כדי 1/4-אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
מכניסים את הבשר לכלי זכוכית או פלסטיק רדודים, מכסים בחלב החמאה והופכים למעיל. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את תחנת החפירה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת שנייה, לטאטא ביצים וחלב יחד. בצלחת השלישית, משלבים את הקרקרים המרוסקים ואת הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לכריכהלכריכה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוציאים את הסטייקים מחלב החמאה, ואז טובלים כל נתח בקמח לציפוי, ומנערים את עודפי הקמח. לאחר מכן, מצפים אותם בביצה, ואז טובלים אותם בתערובת הקרקר והפאנקו, לוחצים קלות את הפירורים לסטייק. מניחים את הסטייקים להפריש לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לכריכהלכריכה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מחממים את שמן הקנולה במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הסטייקים, 1 בכל פעם, ומבשלים 3 דקות בצד הראשון, 2 עד 3 דקות בצד השני, או עד שהם מבושלים. חזור עם סטייקים הנותרים. בסיום, כתם את עודפי השמן על מגבת נייר, ואז העביר את הסטייקים לתבנית אפייה, ושמור על חום בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מסדרים את הסטייקים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב חזיר שיכור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בשר חזיררוטב בשר חזיר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
בקערה קטנה שלבו את החזיר, המלח והפלפל השחור, לפי הטעם, הפלפל הלבן ופתיתי הצ ' ילי האדומים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מחממים מחבת טפלון בינונית, על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את החזיר ומבשלים, מפרקים את החזיר כשהוא משחים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
לאחר שהבשר מבושל, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -5 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, ומצמצמים למשך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הדיז ' ון ומפזרים פנימה את הקמח. מבשלים 3 עד 4 דקות לבישול הטעם הגולמי של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים 1 כוס חלב ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
14
מוסיפים את יתרת החלב ומערבבים עד שהוא רק מתחיל להסמיך. מערבבים פנימה את השמנת ומחממים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
15
מגישים מיד.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.