סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מתכון מטוגן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 26 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 1375 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שמנת מתוקה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 83%. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק מטוגן עוף.
הוראות
חותכים את הבקר ל -4 חלקים שווים.
לשים את חתיכות בין פלסטיק לעטוף קילו החוצה, עם מרקם צד של בשר פטיש, כדי 1/4-אינץ עבה.
מכניסים את הבשר לכלי זכוכית או פלסטיק רדודים, מכסים בחלב החמאה והופכים למעיל. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את תחנת החפירה.
בתבנית אפייה גדולה מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת שנייה, לטאטא ביצים וחלב יחד. בצלחת השלישית, משלבים את הקרקרים המרוסקים ואת הפנקו.
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הסטייקים מחלב החמאה, ואז טובלים כל נתח בקמח לציפוי, ומנערים את עודפי הקמח. לאחר מכן, מצפים אותם בביצה, ואז טובלים אותם בתערובת הקרקר והפאנקו, לוחצים קלות את הפירורים לסטייק. מניחים את הסטייקים להפריש לנוח במשך 10 דקות.
מחממים את שמן הקנולה במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הסטייקים, 1 בכל פעם, ומבשלים 3 דקות בצד הראשון, 2 עד 3 דקות בצד השני, או עד שהם מבושלים. חזור עם סטייקים הנותרים. בסיום, כתם את עודפי השמן על מגבת נייר, ואז העביר את הסטייקים לתבנית אפייה, ושמור על חום בתנור נמוך.
מסדרים את הסטייקים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב חזיר שיכור.
בקערה קטנה שלבו את החזיר, המלח והפלפל השחור, לפי הטעם, הפלפל הלבן ופתיתי הצ ' ילי האדומים.
מחממים מחבת טפלון בינונית, על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, מפרקים את החזיר כשהוא משחים.
לאחר שהבשר מבושל, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -5 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, ומצמצמים למשך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הדיז ' ון ומפזרים פנימה את הקמח. מבשלים 3 עד 4 דקות לבישול הטעם הגולמי של הקמח.
מוסיפים 1 כוס חלב ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את יתרת החלב ומערבבים עד שהוא רק מתחיל להסמיך. מערבבים פנימה את השמנת ומחממים. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.