קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -72 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, קציצות בקר מרוככות, שמן לטיגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חזיר במחבת , עוף מטוגן עם עשבי תיבול פריך , ועוף מטוגן אפוי עם מחית כרובית .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טורפים ביצים וחלב יחד בקערה ומניחים את שטיפת הביצים הזו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב
ציוד שתשתמש בו
תיבול בשרתיבול בשר
2 כפיות תיבול בשר2 כפיות תיבול בשר
3
מערבבים את הקמח ותיבול הבשר בקערה נוספת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול בשרתיבול בשר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק כבדה בגודל 14 אינץ' על חום בינוני עד 350 מעלות F. השתמשו במדחום לטיגון עמוק כדי לבדוק את הטמפרטורה. השמן אמור לקפוץ בקול רם כאשר טיפה ביצה יורדת פנימה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
טובלים כל אחד מארבעת הקציצות הראשונות בתערובת הביצים. חוררים אותם בקמח, ואז טובלים אותם בחזרה בשטיפת הביצים, ומניחים אותם בעדינות רבה בשמן החם. כשאתה נושא אותם 1 בכל פעם משטיפת הביצים למחבת, החזק צלחת מתחתיהם כדי לתפוס את שטיפת הביצים הנוטפת. יהיה פיצוץ קבוע של נפט רועש. מבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהלחם מתייצב ומזהיב. הופכים אותם בעדינות בעזרת מזלג בשר בעל ידית ארוכה או מלקחיים מתכתיים ארוכים. לְהִזָהֵר. מבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוציאים אותם בזהירות מהמחבת ומסננים על מגש מרופדת בנייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תנו לשמן להתחמם וחזרו על התהליך עבור 4 קציצות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
מגישים עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
מרתיחים תפוחי אדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
מסננים ומועכים בחמאה, חצי-חצי, מלח ופלפל. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי וחציחצי וחצי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי