סטייק עוף מטוגן של מגזין Southern Living
סטייק העוף המטוגן של מגזין "סאות' רן לינג " עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 878 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך חלב, שמן בוטנים, מקשטים: פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. , שהוא מוצק. נסו בגידה: ניו סאות ' רן חיים ספר בישול + במיה מטוגנת טמפורה, צ'יפס אבוקדו (ממגזין Coastal Living), ו סטייק עוף מטוגן בסגנון דרומי של רוב וולש (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח ופלפל באופן שווה על סטייקים. תניח בצד.
מערבבים פירורי קרקר, 1 קמח כוס, אבקת אפייה, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ופלפל אדום.
להקציף יחד 3/4 כוס חלב וביצים. לדלות סטייקים בתערובת פירורי קרקר; לטבול בתערובת חלב, ולדלות בתערובת קרקר שוב.
יוצקים שמן למחבת 12 אינץ'; חום עד 360 מעלות. (אין להשתמש במחבת nonstick. מטגנים סטייקים 10 דקות. הפעל ומטגנים 4 עד 5 דקות יותר או עד חום זהוב.
הסר מתלה חוט על מחבת ג ' לירול. לחמם סטייקים בתנור של 225 מעלות. בזהירות לנקז שמן חם, הזמנת חתיכות מבושלות 1 כף טפטוף במחבת.
לטאטא יחד הנותרים 1/4 כוס קמח, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, ו 4 כוסות חלב.
יוצקים תערובת לתוך טפטופים שמורים במחבת; לבשל מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 10 עד 12 דקות, או עד מעובה.
מגישים רוטב עם סטייקים ופירה.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר