סטייק העוף המטוגן של מגזין "סאות' רן לינג " עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 878 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך חלב, שמן בוטנים, מקשטים: פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. , שהוא מוצק. נסו בגידה: ניו סאות ' רן חיים ספר בישול + במיה מטוגנת טמפורה, צ'יפס אבוקדו (ממגזין Coastal Living), ו סטייק עוף מטוגן בסגנון דרומי של רוב וולש (מתכונים דומים).
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.