סטייק עין ביזון עם שום צלוי
סטייק עין ביזון עם שום צלוי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, ציר עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סטייקים ביזון עם רוטב פטריות, סטייקים ביזון עם רוטב תאנים בלסמי, ו צ'דר ביזון עקף סטייקים כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את השום במלח ופלפל. במחבת חסינת ovenproof, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיף את הצד לחתוך שום למטה.
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים וצולים עד מכרז, כ -30 דקות.
הגדר את המחבת מעל חום מתון. מבשלים כדי לאדות את המניה.
מוסיפים 1 כף החמאה; מבשלים עד השום הוא השחמה.
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן. לתבל את הסטייקים, להוסיף אותם למחבתות ולצרוב על חום גבוה במשך 2 דקות. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הסטייקים הם בינוניים-נדירים, על 6 דקות; להעביר צלחות.
יוצקים חצי מהיין לתוך כל מחבת ומרתיחים. לגרד את המיצים מ 1 מחבת לתוך השני; להרתיח עד מופחת בחצי.
מוסיפים את המים ומרתיחים עד מופחת בחצי, 5 דקות. מחוץ לחום, מערבולת בחמאה הנותרת. מתבלים במלח ושופכים על הסטייקים.