קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סטייק עין-סטייק עם בייקון-מולסה חמאה

סטייק עין-סטייק עם בייקון-מולסה חמאה
סטייקים עם צלעות בגריל היקורי עם חמאת בייקון-מולסה יכולים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 716 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, סטייק עין-צלעות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולסה, חרדל וסטייק חזיר מזוגג רום עם חמאת תפוחים מלוחה ועלים מרווה מטוגנים, בייקון בלסמי-מולסה בגריל, ו פנקייק פשטידת דלעת עם מולסה חמאת בייקון ומנגו מבריק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש העליון של תנור מחממים ל 375°f. קו אפייה קטנה עם נייר. מסדרים פרוסות בייקון על נייר; מברשת בייקון עם כל מולסה, ואז מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד בייקון מבושל דרך אבל לא פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להעביר בייקון לעבודה משטח; מגניב. קוצצים בייקון; להעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חמאה ומערבבים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). כאשר גחלים לבנים, פרושים שבבי עץ במחבת רדיד אלומיניום חד פעמית 8x8 אינץ' ; מניחים מחבת ישירות על גבי גחלים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל. כאשר צ ' יפס מעשנים, מניחים סטייקים על מדף גריל. מכסים גריל ומבשלים סטייקים עד doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מעבירים סטייקים לצלחות. חמאת בייקון-דבשה כפית על כל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק