סטייק עין-סטייק עם בייקון-מולסה חמאה
סטייקים עם צלעות בגריל היקורי עם חמאת בייקון-מולסה יכולים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 716 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, סטייק עין-צלעות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולסה, חרדל וסטייק חזיר מזוגג רום עם חמאת תפוחים מלוחה ועלים מרווה מטוגנים, בייקון בלסמי-מולסה בגריל, ו פנקייק פשטידת דלעת עם מולסה חמאת בייקון ומנגו מבריק (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה בשליש העליון של תנור מחממים ל 375°f. קו אפייה קטנה עם נייר. מסדרים פרוסות בייקון על נייר; מברשת בייקון עם כל מולסה, ואז מפזרים פלפל.
אופים עד בייקון מבושל דרך אבל לא פריך, על 15 דקות.
להעביר בייקון לעבודה משטח; מגניב. קוצצים בייקון; להעביר לקערה קטנה.
מוסיפים חמאה ומערבבים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). כאשר גחלים לבנים, פרושים שבבי עץ במחבת רדיד אלומיניום חד פעמית 8x8 אינץ' ; מניחים מחבת ישירות על גבי גחלים.
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל. כאשר צ ' יפס מעשנים, מניחים סטייקים על מדף גריל. מכסים גריל ומבשלים סטייקים עד doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מעבירים סטייקים לצלחות. חמאת בייקון-דבשה כפית על כל ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק