קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

סטייק עין-צלעות עם בזיליקום הולנדז

סטייק עין-צלעות עם בזיליקום הולנדז
גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמן זית, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות., סטייק עין-צלעות., ו סטייק עין-צלעות..

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הסטייק על צלחת ולשפשף עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה ושפע של פלפל שחור ומלח ים קשקשי. השאירו להשרות בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת חסינת נשימה עד שחם בחיפושים.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את הבשר למחבת, בשמן מהצלחת, שיני השום, קורנית ועלה דפנה. לצרוב את הסטייק במשך 3 דקות בצד הראשון עד להשחים היטב, צולה עם שמן ועשבי תיבול כפי שהוא מבשל. בזהירות להטות את השמן, להוסיף עוד 2 כף, ואז לצרוב את הצד השני של הסטייק באותו אופן. במהירות חום סביב הקצוות, ואז להחליק את המחבת לתוך התנור לצלות במשך 15 דקות, מתהפך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
5
קח את הסטייק מהמחבת ושים אותו על מתלה מעל פח צלייה. להטות את השמן, עשבי תיבול ושום מהמחבת על הסטייק, ואז לעזוב לנוח במשך 15-20 דקות. השאר את הסטייק חשוף כיסוי בנייר כסף יגרום steam הסטייק לאבד את הקרום הפריך שלה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
6
בינתיים, להתחיל את הולנדז. שים מחבת בינונית של מים על לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
שים את החומץ, גבעולי בזיליקום, עלה דפנה ותבלינים למחבת קטנה. להרתיח עד כ 3 כף, ואז להתאמץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
שים את החלמונים לתוך קערה גדולה, עמוקה, להוסיף 1 כף מים קרים 1 כף של הפחתת חומץ, ולאחר מכן לטאטא בקצרה עד אור וקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צמצוםצמצום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
שים את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, מים רותחים, ואז לטאטא קצף בהיר, אוורירי. עכשיו בהדרגה להוסיף את החמאה, לאט לאט, לטאטא כל הזמן לעשות רוטב צהוב משיי. למנוע את הרוטב התחממות יתר על ידי הרמת הקערה לסירוגין את המחבת, הוספת להתיז יותר מים אם זה מתחיל לקבל עבה מדי. הרוטב יכול להישמר חם עד 30 דקות על ידי יושב את הקערה באמבט של מים רק-חמים. אם יהיה חם מדי, הרוטב יתפצל. ממש לפני ההגשה, דק קוצצים את בזיליקום ומערבבים לתוך הרוטב עם מיץ לימון ותבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
10
עצה HOLLANDAISE: מתכון זה עושה הפחתה מספיק עבור שלוש מנות של רוטב לשמור מה שנשאר במקרר במשך כמה חודשים. אנחנו עושים אצוות ענק במסעדות שלנו, צמצום ל 100 מ " ל, הוספת מעט מים ואחסון בבקבוק סוחט. שאריות הולנדז ישמרו היטב במקרר עד 2 ימים. נסה לבחוש אותו דרך כמה מחית כדי העליון פשטידת דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק Ribeye עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ו פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.