סטייק על תפוחי אדמה
סטייק על תפוחי אדמה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לכם סטייק עגול עליון בקר, מרק גמבו עוף מרוכז, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 90%. סטייק ותפוחי אדמה, סטייק חצוף ותפוחי אדמה, ו סטייק פלפל עם תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים סטייק ל -3 אינץ'. איקס 1/4-ב. רצועות; מניחים בקערה. מערבבים מרקים ופלפל.
מעבירים לשמן 2-1/2-קט. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה.
אופים תפוחי אדמה ותערובת סטייק במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר ותפוחי האדמה רכים.
מגישים סטייק על תפוחי האדמה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.