קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סטייק עם פלפל מעורב וזיגוג רימון

סטייק עם פלפל מעורב וזיגוג רימון
סטייק עם פלפל מעורב וזיגוג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ארוגולה, חומץ בלסמי, סטייק סינטה העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סטייק או פוורה (סטייקים עם גרגרי פלפל כתוש), סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן, ו סופגניות רימון אוכמניות עם זיגוג רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים סטייק בנדיבות עם גרגרי פלפל אדמה בצפיפות mélangea ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מפזרים כל צד של סטיקעם חצי רוזמרין קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3
חום 1 1/2tespoons שמן זית במחבת nonstick גדולהעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
להוסיף סטייק; עוגיה רצוי doneness, על 5 דקות נמשכת מדיום-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
להעביר סטייק toplatter.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
מוסיפים מיץ רימון, סוכר goldenbrown, ו 2 כפיות balsamicvinegar למחבת; להרתיח עד reducedכדי להשקות זיגוג 1/4 כוס, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. זיגוג העונה לטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לזרוק ארוגולה עם נשאר 1 כפית שמן חי ונותר 1/2 כפית חומץ חומץ חומצי בלסמי בקערה בינונית; עונתיטעם עם מלח. לחלק ארוגולה אפילו-ארוך 4 צלחות. פרוסת סטייק; לחלק andarrange לצד ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
טפטוף מזוגג סביב סטייק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה