סטייק עם פלפל מעורב וזיגוג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ארוגולה, חומץ בלסמי, סטייק סינטה העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סטייק או פוורה (סטייקים עם גרגרי פלפל כתוש), סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן, ו סופגניות רימון אוכמניות עם זיגוג רימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים סטייק בנדיבות עם גרגרי פלפל אדמה בצפיפות mélangea ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מפזרים כל צד של סטיקעם חצי רוזמרין קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
חום 1 1/2tespoons שמן זית במחבת nonstick גדולהעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4
להוסיף סטייק; עוגיה רצוי doneness, על 5 דקות נמשכת מדיום-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
להעביר סטייק toplatter.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מוסיפים מיץ רימון, סוכר goldenbrown, ו 2 כפיות balsamicvinegar למחבת; להרתיח עד reducedכדי להשקות זיגוג 1/4 כוס, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. זיגוג העונה לטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
רוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לזרוק ארוגולה עם נשאר 1 כפית שמן חי ונותר 1/2 כפית חומץ חומץ חומצי בלסמי בקערה בינונית; עונתיטעם עם מלח. לחלק ארוגולה אפילו-ארוך 4 צלחות. פרוסת סטייק; לחלק andarrange לצד ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.