סטייק עם רוטב גבינה כחולה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 32 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברנדי, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון אפור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ממרח גבינה כחולה ברנדי, סטייק עין צלע עם רוטב גבינה כחולה בצל, ו סטייק עם רוטב שרי עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
להוסיף סטייק; לבשל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד doneness בינוני (160F).
הסר סטייק ממחבת, הזמנת טפטוף במחבת; לכסות סטייק כדי להתחמם.
מוסיפים ברנדי לטפטוף בשר במחבת; מבשלים למחבת deglaze, תוך ערבוב מתמיד כדי להסיר חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מוסיפים מרק בשר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 3 עד 5 דקות. או עד תערובת מרק הוא מופחת מעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינה, שמנת וחרדל; מערבבים היטב. מבשלים עד גבינה מותכת לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
חותכים סטייק לארבעה חלקים; מניחים חתיכה אחת על כל אחת מארבע צלחות הגשה. למעלה באופן שווה עם רוטב הגבינה; מפזרים פטרוזיליה.