סטייק עם רוטב גבינת עיזים
אם יש לך על 1 שעה ו 15 דקות כדי לבלות במטבח, סטייק עם רוטב גבינת עיזים יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 879 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, תארזי גבינת עזים מסוג דלאמיר, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: סטייק גבינת עיזים עם זיגוג בלסמי, סטייק, גבינת עיזים וסלט פטל, ו סטייק צ'ימיצ' ורי עם גזר שרוף וגבינת עיזים.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
להטות את הפרוסות לתוך פח צלייה ולזרוק אותם בשמן וקורנית. צלוי במשך 35-45 דקות, הופך פעם אחת, עד שהם פריכים מבחוץ ורך באמצע.
כ -15 דקות לפני הפרוסות מוכנות, להסיר את הקליפה מגבינת העזים ולהשליך, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות. שים את זה לתוך קערה קטנה ומיקרוגל על בינוני במשך 1 דקה להמיס. הכה את frache crme, לחזור למיקרוגל וחום עוד דקה על מדיום עד הגבינה ו frache crme נמס לתוך רוטב. מתבלים במלח ובפלפלים ומערבבים.
מחממים מחבת מחבת על אש גבוהה. לתבל את הסטייקים עם פלפל שחור ולבשל אותם במשך 2 דקות בכל צד לנדיר, או עד 4 דקות בכל צד עבור כל הכבוד. מחלקים את הרוטב בין שתי קערות לטבילה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.