סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בלסמי ורוזמרין ברוטב פלורנטין סטייק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 78 גרם של שומן, וסך הכל 1057 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין, Bisteccan alla פלורנטין עם רוטב סטייק בלסמי רוזמרין ו טרוויזו בגריל עם Gorgonzola, ו סטייק חצאית במרינדה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק resealable חסון, לשלב את החומץ עם 1/2 כוס שמן הזית והרוזמרין.
מוסיפים את הסטייק, אוטמים את השקית ומקררים בין לילה, הופכים את השקית מספר פעמים.
מחממים את התנור ל-425 ומביאים את הסטייק לטמפרטורת החדר.
הסר את הסטייק מן המרינדה ומתבלים עם מלח ופלפל. לשפשף את הצד עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. גריל על חום גבוה בינוני עד חרוך יפה על החלק העליון והתחתון, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייק לתבנית אפייה עטופה וצולים במשך כ-30 דקות, עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס לטנדרלוין (החלק הקטן יותר) רושם 12
לחלופין, לבנות אש בצד אחד של גריל פחם או להדליק גריל גז. גריל סטייק על אש מתונה במשך 5 דקות בכל צד.
מעבירים את הסטייק לצד הקריר של הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. פורסים את הסטייק על פני התבואה ומגישים מיד.