סטייק פלנק עם ריח מלפפון-פפרוצ'יני
סטייק צלע עם מלפפון-Pepperoncini Relish עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 224 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פטה, שמן זית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סטייק צלע עם מלפפון-Pepperoncini Relish, סטייק צלע עם עגבניות בגריל ותבלינים מלפפון, ו סטייק צלע עם תבלין מלון.
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של סטייק האגף באופן שווה עם שום, מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; סטייק צלוי 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של דוניות.
מניחים סטייק על קרש חיתוך; מכסים ולתת לעמוד 5 דקות. לחשוף; לחתוך סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מערבבים pepperoncini כבישה נוזלי, שמן זית, חרדל בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקציף.
מוסיפים פלפל pepperoncini קצוץ, פטרוזיליה, גבינה, מלפפון תערובת שמן בקערה; לזרוק היטב לשלב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו החתימה Darioush. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק