סטייק פלנק צלוי עם זיגוג בייקון בלסמי
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק פלנק בגריל עם זיגוג בייקון בלסמי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 16 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לך מרק בקר, מלח, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק פלנק בגריל עם זיגוג בלסמי וגרמולטה כתומה, סטייק פלנק עם בצל מקורמל וזיגוג בלסמי, וסטייק פלנק עם בצל מקורמל וזיגוג בלסמי.
הוראות
מחממים מחבת גריל או מחבת פסים עם תרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה כדי לחמם מראש.
מניחים גרגירי פלפל בשקית ניילון ומרסקים עם הצד השטוח של פטיש בשר, או תחתית של מחבת כבדה, עד למעוך דק. מתבלים את שני הצדדים של סטייק פלנקס בגרגרי פלפל כתושים, מלח ופתיתי שום.
מניחים את הסטייק על מחבת חמה ומבשלים 5 דקות לכל צד לעשייה בינונית.
מסירים מהאש ונותנים לסטייק לנוח 10 דקות. פורסים בשר לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים קוביות בייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה ופריכה.
מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות, או עד שהנוזלים מצטמצמים. בקערה קטנה, מוסיפים מרק ועמילן תירס, תוך טריפה עד להמסה מלאה של עמילן התירס, ומוסיפים למחבת. מבשלים 2 דקות עד לרתיחה מלאה, עד שהרוטב מסמיך.
מסירים מהאש, כפית רוטב על פרוסות סטייק ומעליה פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פלנק סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Iron Horse Wedding Cuvee. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
![קיווי לחתונה של סוס ברזל]()
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.