סטייק פלפל איטלקי
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וראשונית ? סטייק פלפל איטלקי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפל, סטייק סינטה בקר, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) , סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) וסטייק פלפל סיני ( בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים 1/2 כפית תיבול איטלקי, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. לשפשף את התערובת על שני צידי הסטייק; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון גדולה, מטגנים את הפלפלים, הבצל והשום בשמן עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את העגבניות ושאר התיבול האיטלקי, מלח ופלפל. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים חומץ; להתחמם.
מניחים סטייק על מחבת ברילר מצופה בתרסיס בישול. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 4-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°) .
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך; להגיש עם תערובת ירקות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Chehalm 3 Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-33 דולר לבקבוק.
![חלם 3 ויניארד פינו נואר]()
חלם 3 ויניארד פינו נואר
שלושה כרמי אחוזה על שלוש קרקעות ייחודיות משמיעים הצהרות עמוקות. שילוב אופטימלי ומשלים אפילו יותר. בשל לחלוטין, מורכב ומחכים לו בכיליון עיניים. נסה להתאים עם סלמון, טונה, ברווז, שליו ובשר בקר.