סטייק פלפל מבושל לאט
סטייק פלפל איטי לוקח בערך 6 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, רוטב סויה, סטייק עגול עליון בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סטייק פלפל מבושל איטי, סטייק עגול מבושל לאט, ו סטייק שוויצרי איטי.
הוראות
חותכים בקר ל -3 אינץ'. איקס 1-ב. רצועות. במחבת גדולה, בשר בקר חום בשמן.
שלב את הבצל, רוטב הסויה, השום, הסוכר, המלח, הג ' ינג ' ר והפלפל; יוצקים מעל בקר. מכסים ומבשלים על נמוך 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
מוסיפים עגבניות ופלפל ירוק; מבשלים על שעה 1 נמוכה יותר או עד שהירקות רכים.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לסיר איטי. מכסים ומבשלים על גבוה 20-30 דקות עד להסמכה.
מגישים עם אטריות או אורז.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר]()
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדום המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים עד לחיך ומשלימים תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מציג חומציות בהירה ומשקל בעל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.