קושירגיל
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סטייק פלפל מנופח

סטייק פלפל מנופח
סטייק פלפל חונק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לכם פלפל מוקפץ, פלפל, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו סטייק מצופה בפלפל סצ'ואן עם בצל, סטייק חנוק, ו סטייק עגול חנוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח בצלחת רדודה. קציצות לדלות סירלוין בקמח; מפזרים קציצות באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול. קציצות מעילים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים מוקפץ, עגבניות ורוטב סויה לבשר במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 15 דקות או עד הבשר נעשה תערובת פלפל הוא עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה