סטייק פלפל עם תפוחי אדמה
סטייק פלפל עם תפוחי אדמה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -22 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 298 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו מרק בקר, מים, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מושלם ליום האהבה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 89% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים: סטייק פלפל עם תפוחי אדמה , סטייק פלפל עם תפוחי אדמה וסטייק פלפל עם תפוחי אדמה .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה והמים בקערה המתאימה למיקרוגל; מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 5-7 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים בשר בקר ושום בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום; טפטופי ניקוז. באותה מחבת מטגנים פלפל ירוק ובצל עד שהם רכים. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה ופלפל; חום דרך.
בסיר קטן מערבבים עמילן תירס ומרק עד לקבלת תערובת חלקה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
לטפטף על תערובת בשר; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. The Premonition Cellars Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מרתפי מוקדמים פינו נואר]()
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.