צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק פלפל פטריות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 342 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-8 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, פלפל, אורז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור), סטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) וסטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים 3 כפות רוטב סויה ופלפל; להוסיף בשר בקר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים 30-60 דקות. בקערה קטנה, מערבבים את עמילן התירס, המרק ורוטב הסויה הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. במחבת טפלון גדולה או בווק, מקפיצים את השום והג'ינג'ר ב-2 כפיות שמן במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את בשר הבקר; מטגנים תוך ערבוב במשך 4-6 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוציאים את בשר הבקר ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מקפיצים את הפלפלים בשמן הנותר במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
דַק-
6
להוסיף פטריות; מטגנים ומקפיצים עוד 2 דקות או עד שהפלפלים רכים. מערבבים את תערובת המרק ומוסיפים לתערובת הירקות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מחזירים את בשר הבקר למחבת; להוסיף עגבניות ובצל. מבשלים במשך 2 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.