סטייק פרוס ברוטב פלפל נועז
מתאים ל-27 מנות. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לך לחנות ותביא אקדח 1. רוטב מקורי, פלפל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: פרוס סטייק על פרמזן טוסט עם שאלוט ורוטב שמנת חמוצה, פילאף אורז פטה תרד, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו, ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה, ו סטייק מודגש ומתובל עם חמאת צ'יפוטלה.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים פלפלים בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מערבבים ברוטב סטייק ושרי. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם. תתחמם.
סטייק גריל 4 עד 6 דקות. על כל צד או עד מבושל דרך.
חותכים סטייק לפרוסות דקות.
מגישים עם תערובת רוטב סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר