מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמיר טרי, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדוויץ ' קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי, סלט סטייק לבוש, ו סלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות מבושלות + פטה.
הוראות
1
קוצצים גרגיר נחלים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל 4 חתיכות לפצל אבל לא להפריד.
מרכיבים שתצטרך
בגט
3
מחממים מחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
פט פרוס בשר יבש. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומעיל בקמח. לנער את עודף ואז להוסיף למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. לבשל בשר 5 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים מלאי למחבת ומבשלים לעבות 1 דקה, מערבבים בשמנת חמוצה, כף מיץ לימון ושמיר. מתבלים את הרוטב עם פלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.