מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמיר טרי, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדוויץ ' קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי, סלט סטייק לבוש, ו סלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות מבושלות + פטה.
הוראות
1
קוצצים גרגיר נחלים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל 4 חתיכות לפצל אבל לא להפריד.
מרכיבים שתצטרך
בגט
3
מחממים מחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
פט פרוס בשר יבש. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומעיל בקמח. לנער את עודף ואז להוסיף למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. לבשל בשר 5 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.