קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סטייק פרוס עם סלסה קלויה-תירס

סטייק פרוס עם סלסה קלויה-תירס
המתכון פרוס סטייק עם קלוי תירס Salsan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 470 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא פלפל, כמון טחון, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: סטייק פרוס עם סלסה תירס קלוי, צ'ילי שפשף סטייק עם סלסה תירס קלוי, ו סטייק חריף עם סלסה תירס.

הוראות

1
הכן גריל לבישול.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מחממים מחבת יבשה גדולה מברזל יצוק על חום גבוה בינוני עד חם, ואז תירס פאן-צלוי, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מבשלים חלק לבן של בצל ירוק בחמאה עם שום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית כל כמון ואבקת צ ' ילי, ו 1/4 כפית פלפל במחבת על חום מתון, ערבוב, עד בצל ירוק רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מן החום ומערבבים תירס, עגבניות, jalapeños.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1
שלב הנותרים 1/2 כפית מלח, 1 כפית כמון, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי, ו 1/4 כפית פלפל ומפזרים על שני הצדדים של סטייק. גריל, פונה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס אופקית לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 54°, 18 עד 20 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
להעביר סטייק ללוח חיתוך מחורץ ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
בעוד סטייק עומד, לחמם תערובת תירס מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכוסברה וירקות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
כפית תירס על גבי סטייק פרוס ושופכים מעל כל מיצים שנצברו.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.