סטייק צ'יפוטלה קלאסי
סטייק צ'יפוטלה קלאסי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . מנה אחת מכילה 1417 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. אם יש לכם מיץ ליים, בצל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי, סטייק טרטר קלאסי, ו קבב סטייקים קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט סטייק.
יוצקים 1/4 תערובת רוטב סטייק כוס על סטייק בצלחת רדודה; להפוך סטייק מעיל לשני הצדדים. מקררים 30 דקות. להשרות.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
סטייק גריל, 17 עד 20 דקות. או עד doneness בינוני, מפנה מדי פעם צחצוח עם הנותרים תערובת רוטב סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.