סטייק צ'יפס על מקלות
סטייק צ'יפס על מקלות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 79 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1233 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין, שמן, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: צ'יפס סטייק, צ'יפס סטייק, ו סטייק או פוורה וצ'יפס.
הוראות
מניחים סיר בינוני מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף חמאה ואת שאלוט. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהאלוט מתרכך, אבל עדיין לא צבעוני, כ -3 דקות.
מוסיפים את החומץ ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהוא מתאדה, ואז מוסיפים את היין.
בואו היין לבוא לרתיחה ואז להנמיך את החום ולתת את הרוטב להפחית על ידי כמחצית.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בחמאה הנותרת; להפריש.הכן את תפוחי האדמה: לשפשף את תפוחי האדמה, לקלף אותם אם אתה רוצה, ואז לחתוך אותם לאורכו ללוחות, 3/8 אינץ ' עבה.
חותכים את הלוחות לאורכם לאלות 3/8 אינץ'.
מניחים את קוביות סטייק בקערה בינונית; לזרוק עם קמצוץ גדול או שניים כל מלח ופלפל. חוט את הקוביות מחולקות באופן שווה על שיפודים מוכנים 4. אל תצמיד אותם חזק מדי. תשאיר מקום לקצוות לשר. תניח בצד.תן לתפוחי האדמה את המטגן הראשון שלהם: מחממים את השמן בטיגון עמוק (או גבוה, סיר צדדי עמוק) עד 325 מעלות. קו מחבת גיליון עם מגבות נייר לספוג את השמן מתפוחי האדמה המבושלים.
גריל חום גבוה. גריל את הבשר על שיפודים במשך 2 עד 3 דקות לכל צד עד חרוך מבחוץ ומבושל עד בינוני נדיר מבפנים (או כדי doneness הרצוי). לעבור מגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת את שאר הבשר בזמן שאתה מסיים את frites.תן תפוחי אדמה מטגנים השני שלהם: עובד עם כמחצית תפוחי האדמה בכל פעם, ומטגנים בשמן 365 מעלות עד חום זהוב פריך, על 4 דקות.
מסננים אותם על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה; לזרוק עם מלח כשר.מחממים בעדינות את הרוטב ומניחים לכלי הגשה.
מגישים את הצ ' יפס והסטייק יחד; מפזרים מלח ים ומקשטים עם עשבי תיבול טחונים (אופציונלי).
מגישים את הרוטב בצד לטפטוף.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.