סטייק צלוי במרינדה.
סטייק צלוי במרינדה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. אם יש לכם עלי רוזמרין, שרי, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Mo J" במרינדה & סטייק צלוי צלוי, סטייק צלוי במרינדה., ו סטייק צלוי במרינדה..
הוראות
להבקיע סטייקים בדפוס הצלבה עם סכין.
לטאטא יחד מרכיבים הנותרים; לשפוך מעל סטייקים בצלחת, הופך מעיל. כיסוי; להכניס למקרר במשך 4 שעות, מפנה כמה פעמים.
תביא סטייק לטמפרטורת החדר. לחמם גריל על חום גבוה.
הסר סטייקים מ ולהשליך מרינדה. גריל, פונה פעם אחת, 8 דקות עבור מדיום-רייר.
תן לסטייקים לנוח 10 דקות לפני גילוף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.