סטייק צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה מרוסקים BLT
סטייק צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה מרוסקים BLT עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 913 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך כפות חומץ יין, שמנת, רוטב חם-גלגל העין זה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק פלנק עטוף פילה פטי עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש, סטייק צלוי במרינדה., ו סטייק צלוי במרינדה..
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים שום, סטייק תיבול, פפריקה מעושנת, צ ' יפוטלה או כמון, רוטב חם, רוטב ווסטרשייר וחומץ.
להקציף בשמן זית כתית מעולה.
מניחים בשר בצלחת רדודה ומעילים אותו באופן שווה במרינדה.
חותכים תפוחי אדמה גדולים לשניים, משאירים תפוחי אדמה קטנים מאוד שלמים.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה 12 עד 15 דקות עד מכרז.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה.
חותכים כרישה במחצית לאורכו. קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מניחים כרישה בקערה גדולה של מים ולשחרר את כל הלכלוך מהם עם סוויש טוב, מפריד את כל השכבות.
סטייק צלע 6 עד 7 דקות בכל צד.
שים טפטוף של שמן זית כתית לתוך מחבת nonstick חם על חום בינוני גבוה. לבשל בייקון 3 עד 5 דקות עד שהוא מתחיל פריך ו שניתנו רוב השומן שלה.
להוסיף כרישה למחבת ומבשלים 3 עד 5 דקות יותר עד הכרישה הם מכרז.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם. לרסק את תפוחי האדמה עם ציר העוף.
מוסיפים את BLT: בייקון, כרישה ועגבניות לתפוחי האדמה וממשיכים לרסק. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל לפי טעמכם.
הסר סטייק צלע מגריל ולתת מיצים להפיץ לפני חיתוך. דק לחתוך בשר בזווית, לחתוך את הבשר נגד התבואה.
מגישים סטייק פלנק פרוס ליד תפוחי אדמה BLT ותפוחי אדמה העליון עם מנה של שמנת חמוצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.