קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

סטייק צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה מרוסקים BLT

סטייק צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה מרוסקים BLT
סטייק צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה מרוסקים BLT עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 913 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך כפות חומץ יין, שמנת, רוטב חם-גלגל העין זה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק פלנק עטוף פילה פטי עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש, סטייק צלוי במרינדה., ו סטייק צלוי במרינדה..

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים שום, סטייק תיבול, פפריקה מעושנת, צ ' יפוטלה או כמון, רוטב חם, רוטב ווסטרשייר וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
להקציף בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מניחים בשר בצלחת רדודה ומעילים אותו באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
בואו לעמוד 15 דקות.
6
חותכים תפוחי אדמה גדולים לשניים, משאירים תפוחי אדמה קטנים מאוד שלמים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה 12 עד 15 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
חותכים כרישה במחצית לאורכו. קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מניחים כרישה בקערה גדולה של מים ולשחרר את כל הלכלוך מהם עם סוויש טוב, מפריד את כל השכבות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כרישה ניקוז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
סטייק צלע 6 עד 7 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
שים טפטוף של שמן זית כתית לתוך מחבת nonstick חם על חום בינוני גבוה. לבשל בייקון 3 עד 5 דקות עד שהוא מתחיל פריך ו שניתנו רוב השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
להוסיף כרישה למחבת ומבשלים 3 עד 5 דקות יותר עד הכרישה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם. לרסק את תפוחי האדמה עם ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים את BLT: בייקון, כרישה ועגבניות לתפוחי האדמה וממשיכים לרסק. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
17
הסר סטייק צלע מגריל ולתת מיצים להפיץ לפני חיתוך. דק לחתוך בשר בזווית, לחתוך את הבשר נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
18
מגישים סטייק פלנק פרוס ליד תפוחי אדמה BLT ותפוחי אדמה העליון עם מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.