קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סטייק צלוי ממולא בעשב

סטייק צלוי ממולא בעשב
סטייק צלוי ממולא עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 402 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם בויון מיידיות בטעם בשר בקר, מיץ לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: הרב הטוסקני הרב פרמז'ן ממולא סטייק צלע, סטייק צלוי במרינדה של עשבי תיבול, ו סטייק צלוי עם רוטב סחבה עשב עגבניות.

הוראות

1
בצלחת גדולה, רדודה ולא מתכת או שקית פלסטיק לאחסון מזון חוזרת, מערבבים את כל החומרים המרינדה. הפוך כיס בצד של סטייק האגף על ידי חיתוך לאורך כמעט אבל לא לגמרי דרך הצד הנגדי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים סטייק למרינדה; פונים למעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם; לקרר לפחות 4 שעות או לילה כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
3
במחבת 8 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים שום ופטרוזיליה; לבשל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים פירורי לחם וקליפת לימון; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קליפת לימוןקליפת לימון
6
הסר מהחום.
7
גריל חום.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. תמלא את הכיס בסטייק במילוי. פתח מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
מילוימילוי
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
9
מניחים סטייק על גריל גז על אש בינונית; מכסה גריל. מבשלים 12 עד 20 דקות, פונה פעם אחת, עד סטייק הוא doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.