סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת
סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סלק, שן שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו סלק קלוי וירקות סלק מוקפצים, סלק מטוגן עם סלק צלוי ועגל טנדרלוין, ו צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לקצץ צמרות ירוקות מן הסלק; לחתוך את הגבעולים להשליך,הזמנת ירקות. בעדינות לשפשף 4 סלק ולהניח בצד (מילואים הנותרים סלק לשימוש אחר). לזרוק סלק עם 2 כפות שמן במחבת צלייה.
מפזרים מלח. מכסים את המחבת בנייר כסף.
אופים עד סלק רך, על 50 דקות.
בואו סלק לעמוד מכוסה בטמפרטורת החדר 20 דקות. לקלף סלק לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
להקציף קרם fraîche, חזרת, מיץ לימון, ושאלוט טחון בקערה בינונית.
מוסיפים סלק וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
להקציף 2 כפות שמן זית, חרדל דיז 'ון, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין קצוץ, שום טחון, ופלפל שחור טחון בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מוסיפים סטייק, פונים למעיל. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מתלה ריסוס גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
הסר סטייק מן המרינדה; מפזרים מלח ופלפל. סטייק גריל כדי doneness הרצוי, על 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
הסר מן הגריל; תן לעמוד 5 דקות.
בינתיים, חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף סלק שמורות; מטגן עד נבול, כ 3 דקות.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 3 דקות.
פרוס דק סטייק לרוחב. מחלקים סטייק בין 6 צלחות; להקיף עם סלק מוקפץ. סלק חזרת תל לצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019