קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק צלוי עם פטריות

סטייק צלוי עם פטריות
סטייק צלוי עם פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, פטריות, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 498 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, סטייק צלוי עם פטריות ובצל צלויים, ו סטייק ברוטב סויה מוקרם עם פטריות.

הוראות

1
מלח את הסטייק: מלח את הסטייק היטב ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מטגן יבש הפטריות: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מחממים מחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפטריות למחבת, כפי שהוא (ללא חמאה או שמן). מערבבים את הפטריות מדי פעם, ומנערים את המחבת קצת. אתה צריך לשמוע את הפטריות חורקות כשהם זזים במחבת. (ראה המאמר שלנו ווידאו על איך לייבש פטריות מטוגנות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
המשך לבשל עד הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מוסיפים את החמאה, רוזמרין ושאלוט. מערבבים לשלב ו sauté על חום בינוני גבוה במשך 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
מוסיפים את היין האדום (ניתן להחליף מרק בשר בקר) ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
בעוד פטריות לבשל, להכין את הגריל לחום ישיר גבוה: אם אתה משתמש בגריל גז, להפעיל אותו, לכסות אותו, ולתת לו להתחמם לפחות 10 דקות. (אתה רוצה את הגריל להיות חם מאוד, אשר יכול להיות קשה לעשות על גריל גז אם הגריל לא מחומם מראש מספיק זמן.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
אם אתה משתמש גריל פחם, לקבל את הגחלים חם מאוד. הגריל הוא חם מספיק כאשר אתה שם את היד שלך על סנטימטר מעל הגריל ואתה יכול רק להחזיק אותו שם במשך 1 שני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כאשר הגריל חם, לנקות את הסורגים גריל עם מגרד חוט ולאחר מכן להרטיב מגבת נייר עם שמן זית. באמצעות מלקחיים, לנגב את הסורגים גריל עם מגבת ספוג שמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
לצרוב את סטייק האגף בצד אחד: בעוד הגריל מתחמם, עיסוי שמן זית לסטייק. אתה רוצה את הסטייק מצופה היטב. כאשר הגריל חם מספיק, מניחים את הסטייק על חלק חם של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
לצרוב במשך 4-6 דקות מבלי לזוז. אם אתה רוצה דפוס צלב-צוהר של סימני גריל, על באמצע צליה, בעדינות להרים פינה של הסטייק עם מלקחיים כדי לבדוק סימני גריל, אם יש לך אותם, להרים את הסטייק ולשים אותו בחזרה על הגריל בזווית 90° (רבע סיבוב) מאיפה זה היה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הפוך את הסטייק בצד השני: הפוך את הסטייק. גע בו כדי לבדוק את העדינות (ראה את טכניקת האצבע לבדיקת העדינות). ייתכן שתצטרך רק כמה דקות בצד הזה, תלוי כמה עבה סטייק האגף שלך הוא.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
סטייק פלנק הוא הטוב ביותר נדיר או בינוני נדיר; זה הופך להיות קשה אם זה נעשה טוב מדי. נסה undercook הבשר רק קצת, כפי שהוא ימשיך לבשל קצת בזמן שהוא את מנוחה החום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
כאשר סטייק האגף הוא כמעט עשה, לקחת אותו מהחום ולתת לו לנוח. לטחון פלפל שחור על זה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייק צלעסטייק צלע
11
סיים את הפטריות. הפעל את המבער על גבוה ולהרתיח את הנוזלים כמעט זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
הוסף כל מיצי בשר שהצטברו עם סטייק האגף במנוחה. טעם למלח ולהוסיף כל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
פורסים את הסטייק ומגישים עם פטריות: אם יש לך סטייק גדול, זה יכול להיות קל יותר לחתוך אותו ראשון במחצית לאורך גרגר סיבי הסטייק. ואז לחתוך אותו דק, בזווית, על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
14
מגישים מיד עם הפטריות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
15
נ.ב. אם במקרה יש לך שאריות של פטריות, אתה יכול לזרוק אותן לביצים מקושקשות לארוחת בוקר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק פלנק. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.