סטייק צלוי עם פטריות
סטייק צלוי עם פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, פטריות, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 498 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, סטייק צלוי עם פטריות ובצל צלויים, ו סטייק ברוטב סויה מוקרם עם פטריות.
הוראות
מלח את הסטייק: מלח את הסטייק היטב ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הפטריות למחבת, כפי שהוא (ללא חמאה או שמן). מערבבים את הפטריות מדי פעם, ומנערים את המחבת קצת. אתה צריך לשמוע את הפטריות חורקות כשהם זזים במחבת. (ראה המאמר שלנו ווידאו על איך לייבש פטריות מטוגנות).
המשך לבשל עד הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומערבבים לשלב.
מוסיפים את החמאה, רוזמרין ושאלוט. מערבבים לשלב ו sauté על חום בינוני גבוה במשך 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את היין האדום (ניתן להחליף מרק בשר בקר) ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. כבה את החימום.
בעוד פטריות לבשל, להכין את הגריל לחום ישיר גבוה: אם אתה משתמש בגריל גז, להפעיל אותו, לכסות אותו, ולתת לו להתחמם לפחות 10 דקות. (אתה רוצה את הגריל להיות חם מאוד, אשר יכול להיות קשה לעשות על גריל גז אם הגריל לא מחומם מראש מספיק זמן.)
אם אתה משתמש גריל פחם, לקבל את הגחלים חם מאוד. הגריל הוא חם מספיק כאשר אתה שם את היד שלך על סנטימטר מעל הגריל ואתה יכול רק להחזיק אותו שם במשך 1 שני.
כאשר הגריל חם, לנקות את הסורגים גריל עם מגרד חוט ולאחר מכן להרטיב מגבת נייר עם שמן זית. באמצעות מלקחיים, לנגב את הסורגים גריל עם מגבת ספוג שמן.
לצרוב את סטייק האגף בצד אחד: בעוד הגריל מתחמם, עיסוי שמן זית לסטייק. אתה רוצה את הסטייק מצופה היטב. כאשר הגריל חם מספיק, מניחים את הסטייק על חלק חם של הגריל.
לצרוב במשך 4-6 דקות מבלי לזוז. אם אתה רוצה דפוס צלב-צוהר של סימני גריל, על באמצע צליה, בעדינות להרים פינה של הסטייק עם מלקחיים כדי לבדוק סימני גריל, אם יש לך אותם, להרים את הסטייק ולשים אותו בחזרה על הגריל בזווית 90° (רבע סיבוב) מאיפה זה היה.
הפוך את הסטייק בצד השני: הפוך את הסטייק. גע בו כדי לבדוק את העדינות (ראה את טכניקת האצבע לבדיקת העדינות). ייתכן שתצטרך רק כמה דקות בצד הזה, תלוי כמה עבה סטייק האגף שלך הוא.
סטייק פלנק הוא הטוב ביותר נדיר או בינוני נדיר; זה הופך להיות קשה אם זה נעשה טוב מדי. נסה undercook הבשר רק קצת, כפי שהוא ימשיך לבשל קצת בזמן שהוא את מנוחה החום.
כאשר סטייק האגף הוא כמעט עשה, לקחת אותו מהחום ולתת לו לנוח. לטחון פלפל שחור על זה.
סיים את הפטריות. הפעל את המבער על גבוה ולהרתיח את הנוזלים כמעט זיגוג.
הוסף כל מיצי בשר שהצטברו עם סטייק האגף במנוחה. טעם למלח ולהוסיף כל במידת הצורך.
פורסים את הסטייק ומגישים עם פטריות: אם יש לך סטייק גדול, זה יכול להיות קל יותר לחתוך אותו ראשון במחצית לאורך גרגר סיבי הסטייק. ואז לחתוך אותו דק, בזווית, על פני התבואה.
נ.ב. אם במקרה יש לך שאריות של פטריות, אתה יכול לזרוק אותן לביצים מקושקשות לארוחת בוקר.