קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק צלוי עם פטריות

סטייק צלוי עם פטריות
סטייק צלוי עם פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, פטריות, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 498 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, סטייק צלוי עם פטריות ובצל צלויים, ו סטייק ברוטב סויה מוקרם עם פטריות.

הוראות

1
מלח את הסטייק: מלח את הסטייק היטב ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מטגן יבש הפטריות: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מחממים מחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטריות למחבת, כפי שהוא (ללא חמאה או שמן). מערבבים את הפטריות מדי פעם, ומנערים את המחבת קצת. אתה צריך לשמוע את הפטריות חורקות כשהם זזים במחבת. (ראה המאמר שלנו ווידאו על איך לייבש פטריות מטוגנות).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
המשך לבשל עד הפטריות לשחרר את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מוסיפים את החמאה, רוזמרין ושאלוט. מערבבים לשלב ו sauté על חום בינוני גבוה במשך 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
מוסיפים את היין האדום (ניתן להחליף מרק בשר בקר) ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
בעוד פטריות לבשל, להכין את הגריל לחום ישיר גבוה: אם אתה משתמש בגריל גז, להפעיל אותו, לכסות אותו, ולתת לו להתחמם לפחות 10 דקות. (אתה רוצה את הגריל להיות חם מאוד, אשר יכול להיות קשה לעשות על גריל גז אם הגריל לא מחומם מראש מספיק זמן.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
אם אתה משתמש גריל פחם, לקבל את הגחלים חם מאוד. הגריל הוא חם מספיק כאשר אתה שם את היד שלך על סנטימטר מעל הגריל ואתה יכול רק להחזיק אותו שם במשך 1 שני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
כאשר הגריל חם, לנקות את הסורגים גריל עם מגרד חוט ולאחר מכן להרטיב מגבת נייר עם שמן זית. באמצעות מלקחיים, לנגב את הסורגים גריל עם מגבת ספוג שמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
לצרוב את סטייק האגף בצד אחד: בעוד הגריל מתחמם, עיסוי שמן זית לסטייק. אתה רוצה את הסטייק מצופה היטב. כאשר הגריל חם מספיק, מניחים את הסטייק על חלק חם של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
לצרוב במשך 4-6 דקות מבלי לזוז. אם אתה רוצה דפוס צלב-צוהר של סימני גריל, על באמצע צליה, בעדינות להרים פינה של הסטייק עם מלקחיים כדי לבדוק סימני גריל, אם יש לך אותם, להרים את הסטייק ולשים אותו בחזרה על הגריל בזווית 90° (רבע סיבוב) מאיפה זה היה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הפוך את הסטייק בצד השני: הפוך את הסטייק. גע בו כדי לבדוק את העדינות (ראה את טכניקת האצבע לבדיקת העדינות). ייתכן שתצטרך רק כמה דקות בצד הזה, תלוי כמה עבה סטייק האגף שלך הוא.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
סטייק פלנק הוא הטוב ביותר נדיר או בינוני נדיר; זה הופך להיות קשה אם זה נעשה טוב מדי. נסה undercook הבשר רק קצת, כפי שהוא ימשיך לבשל קצת בזמן שהוא את מנוחה החום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
כאשר סטייק האגף הוא כמעט עשה, לקחת אותו מהחום ולתת לו לנוח. לטחון פלפל שחור על זה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייק צלעסטייק צלע
11
סיים את הפטריות. הפעל את המבער על גבוה ולהרתיח את הנוזלים כמעט זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
הוסף כל מיצי בשר שהצטברו עם סטייק האגף במנוחה. טעם למלח ולהוסיף כל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
פורסים את הסטייק ומגישים עם פטריות: אם יש לך סטייק גדול, זה יכול להיות קל יותר לחתוך אותו ראשון במחצית לאורך גרגר סיבי הסטייק. ואז לחתוך אותו דק, בזווית, על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
14
מגישים מיד עם הפטריות
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
15
נ.ב. אם במקרה יש לך שאריות של פטריות, אתה יכול לזרוק אותן לביצים מקושקשות לארוחת בוקר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק פלנק. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.