סטייק צלוי עם רוטב שמנת גורגונזולה ואספרגוס
סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola ואספרגוס נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, סוכר, גבינת gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola, סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise, ו סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מופחת בחצי.
לטאטא בגורגונזולה עד שהוא נמס. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
מברישים את הסטייק בקלילות עם 1 כף שמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל סטייק, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר, מפנה פעם אחת.
הסר מהחום ולכסות בנייר כסף.
תן לסטייק לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, לשלב את הסוכר, פפריקה ואבקת בצל בקערה קטנה. שמור 4 כפיות ולאחסן את השאר במיכל אטום. (תיבול ישמור במזווה עד 6 חודשים.)
מערבבים את המקל של חמאה מרוככת עם 3 כפיות של תיבול בקערה קטנה; מכסים ומקררים.
לזרוק את האספרגוס עם הנותרים 1 כפית לערבב תיבול ברביקיו 1 כף שמן זית; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את האספרגוס במחבת גריל על חום בינוני עד מכרז, הופך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל. מילואים 4 גבעולים לשימוש נוסף.
שמור רבע מהסטייק לשימוש נוסף; חתוך את השאר לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. למעלה עם רוטב שמנת gorgonzola, הזמנת כ 1/2 כוס לשימוש נוסף, ומגישים עם האספרגוס וכמה חמאת ברביקיו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.