קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס

סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, תירס בגריל וסלט שעועית שחורה עם סטייק צד Mesquite, ו סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise.

הוראות

1
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, לטאטא את היין האדום, חרדל, סוכר חום, שום, שאלוט, פטרוזיליה, טימין, 1 כף מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר עד 8 שעות.
4
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא חומץ סיידר ודבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את העגבניות והבצל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
בואו לעמוד במשך 1 שעה.
7
תדליק גריל. מעיל את האספרגוס ותירס עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים כתמים, על 3 דקות עבור אספרגוס ו 6 דקות עבור התירס.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
העברה למשטח עבודה; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את האספרגוס לחתיכות לחתוך את התירס מן הקורים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מוסיפים את האספרגוס, תירס ובזיליקום לעגבניות וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
הסר את הסטייק מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר; העונה בקלילות עם מלח ופלפל. גריל הסטייק, פונה פעם אחת, עד בינוני-נדיר, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
להעביר את הסטייק למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
12
בינתיים, במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את morels ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פטריות מורלפטריות מורל
14
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה ולהעביר לצלחות. מתבלים את סלט העגבניות עם מלח ופלפל וכפית לצד הסטייק. מעל סטייק עם morels ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פטריות מורלפטריות מורל
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס דקאספרגוס דק6עלי בזיליקום, קרוע דקעלי בזיליקום, קרוע דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות עגבניות שרי, רצוי מתוק 100 עגבניות לרבעים (עלאונקיות עגבניות שרי, רצוי מתוק 100 עגבניות לרבעים (על23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2תירס, shuckedתירס, shucked591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק צלעסטייק צלע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה8שום, כתוש וקליףשום, כתוש וקליף12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3שאלוט, קצוץ גסשאלוט, קצוץ גס0בצל מתוק, כגון וואלה וואלה פרוס דקבצל מתוק, כגון וואלה וואלה פרוס דק12 כפיות אבקת שוםטימין קצוץטימין קצוץ12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות מורל טריות, ניקה ו חצוי אם גדול או דל 1/2 אונקיה מורלים יבשים reconstituted במים רותחים במשך 10 דקותפטריות מורל טריות, ניקה ו חצוי אם גדול או דל 1/2 אונקיה מורלים יבשים reconstituted במים רותחים במשך 10 דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.