סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, תירס בגריל וסלט שעועית שחורה עם סטייק צד Mesquite, ו סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise.
הוראות
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, לטאטא את היין האדום, חרדל, סוכר חום, שום, שאלוט, פטרוזיליה, טימין, 1 כף מלח 1 כפית פלפל.
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר עד 8 שעות.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא חומץ סיידר ודבש.
מוסיפים את העגבניות והבצל וזורקים.
תדליק גריל. מעיל את האספרגוס ותירס עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים כתמים, על 3 דקות עבור אספרגוס ו 6 דקות עבור התירס.
העברה למשטח עבודה; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את האספרגוס לחתיכות לחתוך את התירס מן הקורים.
מוסיפים את האספרגוס, תירס ובזיליקום לעגבניות וזורקים.
הסר את הסטייק מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר; העונה בקלילות עם מלח ופלפל. גריל הסטייק, פונה פעם אחת, עד בינוני-נדיר, על 10 דקות בסך הכל.
להעביר את הסטייק למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת, להמס את החמאה.
מוסיפים את morels ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה ולהעביר לצלחות. מתבלים את סלט העגבניות עם מלח ופלפל וכפית לצד הסטייק. מעל סטייק עם morels ומגישים.