קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות54
מגזין

סטייק צלוי עם תפוחי אדמה רוזמרין צלויים

סטייק צלוי עם תפוחי אדמה רוזמרין צלויים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 119 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפל, ספריג רוזמרין, סטייק עין-צלעות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סטייקים כבש בגריל עם רוזמרין & טימין, סטייק טונה בגריל רוזמרין עם חצילים וקישואים, ו סטייקים צלויים עם זיגוג רוזמרין-בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
ניקוז.
5
להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ולנער מעל חום גבוה בינוני עד תפוחי האדמה יבשים, 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מורחים את תפוחי האדמה ואת גבעולי רוזמרין על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
טפטוף עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור וזורקים למעיל. צולים במשך 45 דקות, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה תוססים ומתחילים חום. להטות את תבנית האפייה ושופכים את כל שמן עודף. צולים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות יותר, עד להשחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
בינתיים, להדליק גריל או מחממים מחבת גריל. מתבלים את הסטייקים עם מלח ופלפל שחור וגריל על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב בינוני-נדיר, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
9
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הסטייקים לפרוסות עבות ומגישים עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מרלו לשמורת טינגה ריו
מרלו לשמורת טינגה ריו
אדום אודם בצבע עם הערות של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא מוסמך.