סטייק צלוי עם תפוחי אדמה רוזמרין צלויים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 119 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפל, ספריג רוזמרין, סטייק עין-צלעות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סטייקים כבש בגריל עם רוזמרין & טימין, סטייק טונה בגריל רוזמרין עם חצילים וקישואים, ו סטייקים צלויים עם זיגוג רוזמרין-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 12 דקות.
להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ולנער מעל חום גבוה בינוני עד תפוחי האדמה יבשים, 10 שניות.
מורחים את תפוחי האדמה ואת גבעולי רוזמרין על תבנית אפייה מעוטרת.
טפטוף עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור וזורקים למעיל. צולים במשך 45 דקות, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה תוססים ומתחילים חום. להטות את תבנית האפייה ושופכים את כל שמן עודף. צולים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות יותר, עד להשחמה ופריך.
בינתיים, להדליק גריל או מחממים מחבת גריל. מתבלים את הסטייקים עם מלח ופלפל שחור וגריל על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב בינוני-נדיר, 8 דקות.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הסטייקים לפרוסות עבות ומגישים עם תפוחי האדמה.