סטייק צלוי צלוי עם ציפוי עגבניות חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך שום בבקבוק, כוסברה, פלפל חלפיניו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, פלנק צלוי-כריכי סטייק, ו כריך סטייק צלוי (או צלוי) צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שלב 1 כפית כמון, 1/2 כפית מלח, ופלפל אדום; מפזרים באופן שווה על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים סטייק על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים שום jalapeo למחבת; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להוסיף 1/4 כפית כמון הנותרים, נשאר 1/4 כפית מלח, ועגבניות למחבת; לבשל 3 דקות או עד עגבניות מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.