סטייק צלוי צלוי עם ציפוי עגבניות חם
סטייק צלוי צלוי עם ציפוי עגבניות חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך שום בבקבוק, כוסברה, פלפל חלפיניו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, פלנק צלוי-כריכי סטייק, ו כריך סטייק צלוי (או צלוי) צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כפית כמון, 1/2 כפית מלח, ופלפל אדום; מפזרים באופן שווה על סטייק.
מניחים סטייק על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness, פונה פעם אחת.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום jalapeo למחבת; לבשל 1 דקה.
להוסיף 1/4 כפית כמון הנותרים, נשאר 1/4 כפית מלח, ועגבניות למחבת; לבשל 3 דקות או עד עגבניות מתחילים לרכך.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה.
מגישים ציפוי עגבניות עם סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.