סטייק צלוי צלוי קרוסטיני עם חרדל ירוק
סטייק צלוי צלוי קרוסטיני עם חרדל ירוק עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ יין, אורגנו, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייק צלוי עם רוטב סויה-חרדל, סטייק צלוי עם רוטב סויה-חרדל, ו סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תביא את הסטייק לטמפרטורת החדר.
הכן גריל חיצוני או לחמם מראש מחבת גריל stovetop.
מתבלים את שני צידי הסטייק במלח ופלפל טחון טרי.
טפטוף 1 כף שמן זית על 1 צד של הבשר לשפשף אותו קלות.
מפזרים חצי אורגנו על גבי ומניחים את הסטייק על הגריל, צד עשב למעלה.
גריל בצד 1 במשך כ 5 דקות או עד המיצים של הבשר מגיעים אל פני השטח של הסטייק. הפעל את הסטייק פעם אחת ולהמשיך לבשל במשך כ 1 עד 2 דקות, או עד שנעשה לטעם שלך.
בינתיים: במחבת סאוט גדולה, חום 2 כפות שמן זית עד חם.
מוסיף את השום ו לטגן על 1 דקה, או עד חום בהיר.
מוסיפים את הירוקים וזורקים מדי פעם.
לאחר כ 3 דקות, הירוקים יהיה מבושל למטה. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח ופיזור של פלפל טחון טרי. תבשל עוד 3 דקות. להתיז ירקות עם 2 כפות חומץ יין אדום ורוטב חם, לטעום, אם באמצעות.
מעבירים את הירוקים לצלחת.
מברישים את שני הצדדים של פרוסות הלחם בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הפרוסות על מחבת הגריל או הגריל ומבשלים עד פריך, על 1 דקה בכל צד.
חותכים את סטייק האגף על פני התבואה בפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים פרוסת סטייק על גבי כל קרוסטיני, מעל כל אחד עם הירוקים ולסיים עם טפטוף של שמן זית ורוטב חם, לפי הצורך. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.