סטייק צלוי צפון-מערבי
סטייק הצלע הצפון מערבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, סטייק צלוי צלוי, ו סטייק צלוי צלוי.
הוראות
לשטוף סטייק אגף יבש טפיחה. בשקית ניילון נעילה zip גלון 1 או קערה גדולה, מערבבים רוטב סויה, שמן זית, סוכר חום, בצל ירוק, שומשום, שום, פלפל, וג ' ינג ' ר.
מוסיפים סטייק, שקית חותם או מכסים את הקערה בחוזקה, ומקררים, הופכים בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות או עד 2 ימים.
הרם סטייק מן המרינדה ולתת לנקז בקצרה.
מניחים בשר על גריל על מצע מוצק של גחלים בינוניים חמים או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל סטייק, הופך מדי פעם לחום באופן שווה, עד בינוני נדיר (עדיין ורוד במרכז; לחתוך לבדוק), 9 עד 12 דקות.
להעביר סטייק למגש ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות דקות ומלוכסנות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.