סטייק צלע בגריל יוקה עם ויניגרט שרי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 1176 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -55 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, רוטב סויה, חומץ שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו סלט סטייק צלע בגריל עם ויניגרט דובדבן טרי, סטייק צלע בגריל סלט קיץ כוסברה ויניגרט ליים, ו סלט סטייק פורטובלו בגריל עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המרינדה, מוסיפים רוטב סויה וחומץ לבלנדר, להחליף מכסה ולהדליק בלנדר. דרך פתח ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, שיני האדמה, הטימין, הפלפל השחור, החרדל והמולסה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים סטייק אגף בכלי לא מגיב, מוסיפים מרינדה וסטייק מעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
בזמן שהסטייק כבוש, צולים את השום לדמי-גלאס. מחממים מראש תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים את קצה השורש מקצה ראש השום ומשתמשים בחתיכת נייר אלומיניום כבד כדי לעצב מארז סביב השום כדי לכלול בסיס כדי למנוע ממנו להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
יוצקים 1 כף שמן זרעי הענבים על השום מקצה השורש כך שהשמן זורם בין הקליפות הניירות לציפורן, ושומר את שאר השמן להקפצת שאלוט. צולים במשך 40 דקות עד 1 שעה, להיות בטוח כדי לפקח על השום לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להכנת יוקה מרתיחים עד שהם רכים בכמות מספקת של מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
קסבה
8
מסננים היטב, שוטפים ומניחים בצד לזמן קצר. הכינו רוטב על ידי הוספת חומץ, מלח וטימין לבלנדר והוספת שמן הזית בזרם דק איטי דרך פתח ההזנה כשהבלנדר פועל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מערבבים יוקה עם מספיק רוטב לציפוי ומעבירים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
קסבה
10
מחממים גריל (או משתמשים במחבת גריל).
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
11
מוציאים סטייק מהמרינדה, זורקים מרינדה וצורבים כל צד של הסטייק. מבשלים לרמת האלילות הרצויה ומעבירים לקרש חיתוך כדי לתת לנוח למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
להשלמת הדמי-גלאס, מחממים את כף שמן הענבים שנותרה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים שאלוט ומקפיצים עד לשקיפות. מתפיחים מחבת עם יין ומאפשרים לרובו להתאדות. בקערה קטנה מקציפים יחד מים ובסיס בקר ומוסיפים לתבנית. סוחטים את שיני השום הקלויות ישירות מעורותיהם לקערה קטנה ומועכים אותם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בסיס בקר
שמנת מתוקה נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו החתימה של דריוש עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
חתימת דריוש מרלו
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון וגרהם קרקר. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק