קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סטייק צלע בגריל ויוקה עם ויניגרט שרי

סטייק צלע בגריל ויוקה עם ויניגרט שרי
סטייק צלע בגריל יוקה עם ויניגרט שרי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 1176 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -55 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, רוטב סויה, חומץ שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו סלט סטייק צלע בגריל עם ויניגרט דובדבן טרי, סטייק צלע בגריל סלט קיץ כוסברה ויניגרט ליים, ו סלט סטייק פורטובלו בגריל עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, מוסיפים רוטב סויה וחומץ לבלנדר, להחליף מכסה ולהדליק בלנדר. דרך פתח ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, שיני האדמה, הטימין, הפלפל השחור, החרדל והמולסה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים סטייק אגף בכלי לא מגיב, מוסיפים מרינדה וסטייק מעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
בזמן שהסטייק כבוש, צולים את השום לדמי-גלאס. מחממים מראש תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים את קצה השורש מקצה ראש השום ומשתמשים בחתיכת נייר אלומיניום כבד כדי לעצב מארז סביב השום כדי לכלול בסיס כדי למנוע ממנו להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
יוצקים 1 כף שמן זרעי הענבים על השום מקצה השורש כך שהשמן זורם בין הקליפות הניירות לציפורן, ושומר את שאר השמן להקפצת שאלוט. צולים במשך 40 דקות עד 1 שעה, להיות בטוח כדי לפקח על השום לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להכנת יוקה מרתיחים עד שהם רכים בכמות מספקת של מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
קסבהקסבה
8
מסננים היטב, שוטפים ומניחים בצד לזמן קצר. הכינו רוטב על ידי הוספת חומץ, מלח וטימין לבלנדר והוספת שמן הזית בזרם דק איטי דרך פתח ההזנה כשהבלנדר פועל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מערבבים יוקה עם מספיק רוטב לציפוי ומעבירים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
10
מחממים גריל (או משתמשים במחבת גריל).
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מוציאים סטייק מהמרינדה, זורקים מרינדה וצורבים כל צד של הסטייק. מבשלים לרמת האלילות הרצויה ומעבירים לקרש חיתוך כדי לתת לנוח למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
להשלמת הדמי-גלאס, מחממים את כף שמן הענבים שנותרה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים שאלוט ומקפיצים עד לשקיפות. מתפיחים מחבת עם יין ומאפשרים לרובו להתאדות. בקערה קטנה מקציפים יחד מים ובסיס בקר ומוסיפים לתבנית. סוחטים את שיני השום הקלויות ישירות מעורותיהם לקערה קטנה ומועכים אותם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בסיס בקרבסיס בקר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מוסיפים את השום הקלוי לתבנית ומערבבים עד שהוא משולב עם שאר תכולת התבנית. אפשר להפחית בחצי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
פורסים סטייק על ההטיה לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על צלחת לצד יוקה. כפית רוטב על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קסבהקסבה
16
מקשטים בפטרוזיליה טחונה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםבסיס בקרבסיס בקר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2שיני שאלוט, טחוןשיני שאלוט, טחון1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון907פלפל האבנרוסטייק צלעסטייק צלע2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי טימין טריים, מופשטים מ -3 או 4 ענפיםעלי טימין טריים, מופשטים מ -3 או 4 ענפים1ראשבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק3שיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין לרבעיםשיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין לרבעים2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין מדיירהיין מדיירה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדבשת blackstrapדבשת blackstrap1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ שריחומץ שרי2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק907פלפל האבנרושורש יוקה/קסאווה מתוק, כ -4 עד 8 שורשים, קליפה וקרדון וודי שהוסרו, קלפו וחלק בשרני בהיר שנחתך למקטעים בגודל 1 אינץ ' (אין לצרוך עד לבישול יסודי)שורש יוקה/קסאווה מתוק, כ -4 עד 8 שורשים, קליפה וקרדון וודי שהוסרו, קלפו וחלק בשרני בהיר שנחתך למקטעים בגודל 1 אינץ ' (אין לצרוך עד לבישול יסודי)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו החתימה של דריוש עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
חתימת דריוש מרלו
חתימת דריוש מרלו
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון וגרהם קרקר. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק