סטייק צלע בגריל עם רוטב סויה-חרדל
סטייק צלע במחבת בגריל עם רוטב סויה-חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם כוסברה, שמנת מתוקה כבדה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו סטייק צלע בגריל עם רוטב סויה-חרדל, סטייק צלע בגריל עם רוטב סויה-חרדל, ו סטייק צלע בגריל עם רוטב גוואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
מפזרים סטייק באופן שווה עם מלח ופלפל. מצפים את הסטייק קלות בתרסיס בישול.
הוסף סטייק למחבת; גריל במשך 5 דקות מכל צד או עד לדרגת האלימות הרצויה.
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים שום; מבשלים במשך 30 שניות או עד ריחני.
מוסיפים רוטב סויה, חרדל וסוכר; מבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מסירים את התבנית מהאש. מערבבים פנימה שמנת וכוסברה 1 כף.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מפזרים הנותרים 1 כף כוסברה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מדלנה מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![מדלנה מרלו]()
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.