קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

סטייק צלע ביזון עם חמאה עם תפוחי אדמה פריכים

סטייק צלע ביזון עם חמאה עם תפוחי אדמה פריכים
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחי אדמה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: סטייק צלוי של ביזון צלוי, סטייק צלע ברוטב חמאה, ו קבב עין ביזון.

הוראות

1
סטייק העונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל. הגדר על מתלה תיל להגדיר גיליון אפייה מעוטר במקום במקרר חשף לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, מכסים במים, מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 10 דקות בסך הכל. בינתיים, להסיר עלים מ 1 sprig של רוזמרין ו 1 sprig של טימין דק קוצצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. תפוחי אדמה ניתן לבשל דרך שלב זה עד יום מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
שמן חום ב 12 אינץ ' כבד תחתית יצוק ברזל מחבת על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן. בזהירות להוסיף סטייק ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד קרום חום זהוב חיוור מתחיל להתפתח, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להפחית חום בינוני.
7
הוסף 3 כפות חמאה, שום, גבעולי רוזמרין שלמים, ורסיסי טימין שלמים למחבת ולהמשיך לבשל, מרפרף סטייק מדי פעם, ושופך כל כתמים קלים עם חמאה קצף. כדי למרוח, להטות מחבת מעט כך חמאה אוספת על ידי ידית. השתמש בכפית כדי להרים חמאה ושופכים אותו על סטייק, מכוון לנקודות אור. המשיכו לדפדף ולהתבוסס עד שמדחום קריאה מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם צד tenderloin 115 עד 120 ° F עבור מדיום רייר, או 52° עבור מדיום, 6 עד 8 דקות בסך הכל. מיד להעביר סטייק מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים גבעולי עשב ושום על גבי. אפשר סטייק לנוח חשוף בזמן שאתה מבשל את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להחזיר מחבת לחום בינוני - גבוה ולהוסיף חמאת כף הנותרים. כאשר הקצף שוכך, להוסיף תפוחי אדמה, לקצץ בצד. לבשל, לטלטל מחבת מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב עמוק פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים רוזמרין קצוץ וקורנית, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לתפוחי אדמה מעילים. לבשל, לזרוק ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
להעביר תפוחי אדמה למגש עם כפית מחוררת, משאיר עודף שומן מאחור. להגביר את החום גבוה עד שאריות שומן הוא עישון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
יוצקים מעל סטייק מנוחה. השלך שום, רוזמרין, וזרעי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
12
מניחים סטייק על מגש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות