סטייק צלע במרינדה עם לימון ארוגולה וסלט פטה מתוך ' מטבח גן ספר בישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלע במרינדה עם לימון ארוגולן וסלט פטה מ 'מטבח גן ספר בישול. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותרימי סומאק טחון, כמון טחון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע וסלט ארוגולה, עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול, ו סטייק פלנק, ארוגולה וסלט תפוחי אדמה.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן זית, מיץ לימון, שום, כמון, סומאק.
מניחים את הסטייק על צלחת. כפית חצי מהרוטב על שני הצדדים של הסטייק, ואז מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות (או לכסות ולאוורר לילה).
הכינו אש בינונית לבישול בחום ישיר בגריל פחם או גז. מסדרים את הסטייק על מתלה הגריל ישירות מעל האש והגריל, פונה פעם אחת, עד צרוב משני הצדדים בינוני-נדיר בפנים, על 8 דקות.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות. בקערה, לשלב את ארוגולה, בצל ירוק, פטרוזיליה, ו פטה ולטפטף את הרוטב שנותר מעל. מתבלים במלח ופלפל וזורקים יחד היטב. פורסים את הסטייק, מסדרים את הפרוסות על מגש, למעלה עם סלט ארוגולה, ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.