קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות55
מגזין

סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף

סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף
סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שן שום, שמן זית, עלי אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: סטייק בלסמי-במרינדה צלע, סטייק בלסמי ודיז'ון ברוטב צלע, ו סטייק צלע במרינדה עם שאלוט ופלפל.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). מתבלים את הסטייק בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים אותו בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את המרכיבים הנמדדים הנותרים בבלנדר תערובת עד בשילוב שווה, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הסר 3 כפות של המרינדה ולהניח אותו בצד להתענג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1
מניחים את הפלפלים על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד הפלפלים מושחרים ומבשלים מכל הצדדים, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
הסר את הסטייק מתבנית האפייה ותן לכל מרינדה עודפת לטפטף; להשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים את הסטייק על הגריל ומתבלים אותו בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 עד 6 דקות.הופכים את הסטייק ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שסימני הגריל יופיעו בתחתית ומדחום לקריאה מיידית מוכנס לאמצע הסטייק רושם 125 ° F עד 54° עבור מדיום רייר, כ-5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מעבירים את הפלפלים מהקערה ללוח חיתוך. תניח את הקערה בצד, שומר כל נוזל בפנים. השתמש בסכין כדי לגרד ולקלף את העורות; להשליך את העורות. חותכים את הפלפלים לפתוח ולהסיר את הזרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים את הפלפלים לקוביות בינוניות ומחזירים אותם לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את שאר החומרים הנמדדים ואת המרינדה השמורה ומערבבים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.חותכים דק את הסטייק כנגד התבואה, מתבלים אותו במלח ופלפל, ומגישים עם רוטב הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.