סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף
סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שן שום, שמן זית, עלי אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: סטייק בלסמי-במרינדה צלע, סטייק בלסמי ודיז'ון ברוטב צלע, ו סטייק צלע במרינדה עם שאלוט ופלפל.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). מתבלים את הסטייק בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים אותו בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מניחים את המרכיבים הנמדדים הנותרים בבלנדר תערובת עד בשילוב שווה, על 30 שניות.
הסר 3 כפות של המרינדה ולהניח אותו בצד להתענג.
מניחים את הפלפלים על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד הפלפלים מושחרים ומבשלים מכל הצדדים, כ -25 דקות.
הסר את הסטייק מתבנית האפייה ותן לכל מרינדה עודפת לטפטף; להשליך את המרינדה.
מניחים את הסטייק על הגריל ומתבלים אותו בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 עד 6 דקות.הופכים את הסטייק ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שסימני הגריל יופיעו בתחתית ומדחום לקריאה מיידית מוכנס לאמצע הסטייק רושם 125 ° F עד 54° עבור מדיום רייר, כ-5 עד 6 דקות יותר.
מעבירים את הפלפלים מהקערה ללוח חיתוך. תניח את הקערה בצד, שומר כל נוזל בפנים. השתמש בסכין כדי לגרד ולקלף את העורות; להשליך את העורות. חותכים את הפלפלים לפתוח ולהסיר את הזרעים וממברנות.
חותכים את הפלפלים לקוביות בינוניות ומחזירים אותם לקערה הגדולה.
מוסיפים את שאר החומרים הנמדדים ואת המרינדה השמורה ומערבבים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.חותכים דק את הסטייק כנגד התבואה, מתבלים אותו במלח ופלפל, ומגישים עם רוטב הפלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.