סטייק צלע ברוטב לימון חריף
אם יש לכם בצל, דבש, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור יום ולנטין. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: סטייק צלע ברוטב לימון חריף, סטייק צלנטרו-ליים ברוטב צלע, ו קבב שרימפס ברוטב ג'ינג'ר ליים עם סטייק צלוי וחמאת כוסברה.
הוראות
מחית את השום, בצל, מיץ ליים, חלפיניו, טימין, כוסברה, שמן תירס, ודבש לתוך קערה של בלנדר או מעבד מזון עד החומרים משולבים היטב. להשרות את סטייק האגף עם 1/2 כוס מחית בשקית resealable לילה במקרר. שמור את שאר מחית להשתמש מאוחר יותר כמו רוטב.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
בעוד הגריל מתחמם, להסיר את הבשר מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות. זרוק כל מרינדה שנותרה בשקית. מתבלים בנדיבות את הסטייק עם המלח הכשר, ומבשלים עד לעדינות הרצויה, כ-4 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
כדי לשרת, לחתוך את הסטייק נגד התבואה לפרוסות 1/8 עד 1/4 אינץ', ולטפטף את המרינדה הנותרים על הבשר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.