סטייק מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טחון, סטייק צלע, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק צלוי אולטימטיבי מעושן/צלוי, סלט סטייק צלוי עם רוטב פפריקה מעושן, ו סטייק צלע.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים סטייק בצלחת רדודה; לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של סטייק. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
לשפשף תיבול יבש
3
להשרות שבבי עץ במים 1 שעה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
מים
4
הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד לנמוך ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 200 ל 22
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מניחים שבבי עץ על גחלים חמות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
6
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית בצד הלא מחומם של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
מחבת
7
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מתלה מעיל גריל עם ספריי בישול; מקום על גריל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מים
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
8
מניחים סטייק על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; גריל 1 שעה ו 5 דקות או עד סטייק הוא בינוני-נדיר או עד המידה הרצויה של doneness, מפנה פעם אחת.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.