סטייק צלע עם עגבניות-זית להתענג
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סטייק פלנק עם עגבניות זית רליש יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, ו סטייק צלע עם תבלין מלון (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייק צלע באופן שווה עם מלח ופלפל.
לבשל סטייק בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 6 עד 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר סטייק, ולנקז, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים יין, עגבניות, זיתים וחומץ; מבשלים 10 דקות או עד מופחת בחצי. מוסיפים פטרוזיליה.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות, ומגישים בתערובת עגבניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.