קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סטייק צלע עם רגון פטריות

סטייק צלע עם רגון פטריות
סטייק צלע עם רגון פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 393 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך מלח, פתיתי פלפל אדום, סטייק פלנק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו ראגו פטריות מהיר-תוספת טעימה לסטייק שלך או עוף בגריל, סטייק צלע עם רוטב פטריות, ו Arrachera (סטייק צלע) ו Empanadas פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור עד 93°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
סטייק טפיחה יבש.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מערבבים יחד מלח ופלפל בקערה קטנה, ואז לשפשף שלושה רבעים של תערובת מלח משני הצדדים של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בשר sauté, מתהפך פעם אחת, 6 עד 8 דקות בסך הכל עבור נדיר (תלוי בעובי של סטייק).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
העברה למחבת אפייה ולשמור חם בתנור בעת ביצוע רגאוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת uncleaned על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שום sauté, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים פטריות ותערובת מלח שנותר וsauté, ערבוב לעתים קרובות וגירוד כל חתיכות חומות, עד פטריות רכות אבל עדיין עסיסי, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
8
מוסיפים עגבניות עם מיץ וסוכר שלהם, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם על ידי כשני שלישים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
סוכרסוכר
9
מעבירים סטייק ללוח חיתוך ושופכים כל מיצי בשר מחבת אפייה לתוך ראגו פטריות. מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
10
מגישים עם ראגו.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.