סטייק צלע עם רוטב לימון חריף
סטייק צלע עם רוטב לימון חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, חרדל דיז'ון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייק צלוי עם רוטב פטרוזיליה חריף, סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי חריף # WeekdaySupper, ו שיפודי סטייק למוני עם רוטב טבילת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מניחים סטייק על קרש חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
בעוד סטייק מבשל, לשלב שמנת חמוצה והבא 5 מרכיבים (באמצעות מיץ) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים עירית ופטרוזיליה.
מגישים תערובת שמנת חמוצה עם סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו החתימה Darioush. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק