סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת, סטייק צלע עם רוטב פטריות, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סטייק, מפזרים מלח ופלפל באופן שווה על פני שני הצדדים של סטייק.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; צלייה 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מוציאים את הסטייק מהתנור; מכסים ברפיון בנייר כסף.
כדי להכין רוטב, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 1/2 בצל ושום כוס; לטגן 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מטוגנים במשך 4 דקות.
מוסיפים מרק, יין וחומץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מופחת 1 1/4 כוסות (כ 6 דקות).
מוסיפים בצל ירוק, ומבשלים 1 דקה.
פרוס סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'.
מגישים סטייק עם רוטב פטריות.