קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סטייק צלע עם שעועית שחורה וסלט כרוב

סטייק צלע עם שעועית שחורה וסלט כרוב
סטייק פלנק עם שעועית שחורה וסלט כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מרק עוף, אבקת צ'ילי, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: טאקו סטייק צלע עם סלט כרוב, סטייק הצלע Achiote עם תפוח וסלט ג'יקמה, ו סטייק צלוי אסיאתי עם סלט כרוב מתוק.

הוראות

1
מפזרים את הסטייק עם 2 כפיות אבקת צ ' ילי 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חום 1/2 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הסטייק; מבשלים כ 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר. בינתיים, להפוך את סלט הכרוב: לזרוק את הכרוב עם מיץ לימון, מיונז, 2 כפות כוסברה, הנותרים 1 כפית אבקת צ ' ילי, ומלח לפי הטעם. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות. בינתיים, לחמם את הנותרים 1/2 כף שמן זית באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הבצל ואת רסק העגבניות ומבשלים, מערבבים, עד הבצל רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
6
מוסיפים את מרק העוף והשעועית ומביאים לרתיחה. לרסק בגסות את השעועית עם כף; להמשיך לבשל עד מעט מעובה, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
מוסיפים את 2 כפות הנותרים כוסברה ומלח לפי הטעם. פורסים את הסטייק; למעלה עם השעועית השחורה ומגישים עם סלט הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.