סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות לחם שום גריל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו לחם, תבשילי עגבניות תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס, סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, ו סטייק צלוי עם תבלין אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין, בצל, רוטב סויה ושום בשקית ניילון גדולה zip-top; מוסיפים סטייק לשקית. חותם ומרינדה במקרר 30 דקות, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן התיק, ולהשליך מרינדה.
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מניחים פרוסות לחם על מתלה גריל; גריל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. לשפשף 1 צד של כל פרוסת לחם עם חצי שן שום 1.
מגישים לחם עם סטייק ועוגת עגבניות תירס.
מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.