קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת

סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי דלעת, פטריות שיטאקה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי, ו מחבת צרובה סטייק צלע עם רוטב פטריות יין אדום.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים זרעי דלעת וטוסט, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד משחימים קלות, אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
להעביר זרעי דלעת לבלנדר, לכבות את החום, ולמחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים כוסברה, שום ושמן זית לבלנדר ומעבדים עד שזרעי דלעת קצוצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לקערה בינונית ומוסיפים 3 כפות של מיץ ליים ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לטעום, ולהוסיף כף נוספת של מיץ ליים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
סטייק צלע העונה עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סטייק צלעסטייק צלע
7
מחממים שמן קנולה במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות להגדיר סטייק במחבת ומבשל, מרפרף כל 2 דקות, עד השחמה בצד החיצוני והמרכז רושם 54° על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני-נדיר, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר סטייק לצלחת גדולה ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
9
לאחר מחבת יש מקורר מעט, להסיר את כל אבל 1 כף שומן במחבת, ולהפוך את החום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות השחמה, עד פטריות שחררו את המים שלהם הם רכים, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
11
פרוס סטייק אגף דק נגד התבואה. כף חלק פסטו על צלחת העליון עם פרוסות של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
12
מגישים מיד עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.