קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת

סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי דלעת, פטריות שיטאקה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי, ו מחבת צרובה סטייק צלע עם רוטב פטריות יין אדום.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים זרעי דלעת וטוסט, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד משחימים קלות, אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
להעביר זרעי דלעת לבלנדר, לכבות את החום, ולמחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים כוסברה, שום ושמן זית לבלנדר ומעבדים עד שזרעי דלעת קצוצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לקערה בינונית ומוסיפים 3 כפות של מיץ ליים ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לטעום, ולהוסיף כף נוספת של מיץ ליים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
סטייק צלע העונה עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
סטייק צלעסטייק צלע
7
מחממים שמן קנולה במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות להגדיר סטייק במחבת ומבשל, מרפרף כל 2 דקות, עד השחמה בצד החיצוני והמרכז רושם 54° על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני-נדיר, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
להעביר סטייק לצלחת גדולה ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
לאחר מחבת יש מקורר מעט, להסיר את כל אבל 1 כף שומן במחבת, ולהפוך את החום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
10
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות השחמה, עד פטריות שחררו את המים שלהם הם רכים, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
11
פרוס סטייק אגף דק נגד התבואה. כף חלק פסטו על צלחת העליון עם פרוסות של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
12
מגישים מיד עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.