סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי דלעת, פטריות שיטאקה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי, ו מחבת צרובה סטייק צלע עם רוטב פטריות יין אדום.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי דלעת וטוסט, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד משחימים קלות, אבל לא שרוף.
להעביר זרעי דלעת לבלנדר, לכבות את החום, ולמחוק את המחבת.
מוסיפים כוסברה, שום ושמן זית לבלנדר ומעבדים עד שזרעי דלעת קצוצים היטב.
מעבירים לקערה בינונית ומוסיפים 3 כפות של מיץ ליים ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לטעום, ולהוסיף כף נוספת של מיץ ליים במידת הצורך.
סטייק צלע העונה עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים שמן קנולה במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות להגדיר סטייק במחבת ומבשל, מרפרף כל 2 דקות, עד השחמה בצד החיצוני והמרכז רושם 54° על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני-נדיר, על 8 דקות בסך הכל.
להעביר סטייק לצלחת גדולה ולתת לנוח.
לאחר מחבת יש מקורר מעט, להסיר את כל אבל 1 כף שומן במחבת, ולהפוך את החום בינוני.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות השחמה, עד פטריות שחררו את המים שלהם הם רכים, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
פרוס סטייק אגף דק נגד התבואה. כף חלק פסטו על צלחת העליון עם פרוסות של סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.