סטייק קולב עם סלט בולגור חם
מתכונים דומים: סטייק קולב עם סלט בולגור חם, סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו, ו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה.
הוראות
בקערה קטנה, מחית את השום, כמון, 1 כף מלח 1 כפית פלפל עם 2 כפות שמן; לשפשף את כל הסטייק. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בינתיים, בתבנית אפייה בינונית, מערבבים את הבורגור והקינמון. מערבבים ב 2 כפות של השמן ואת המים הרותחים ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות, עד שהמים נספגים לחלוטין. Fluff את הבורגול עם מזלג, ואז לכסות ולשמור חם.
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1 כף השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד בקושי מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את הגזר ואת לפת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות, עד שהתרככו.
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים, 10 דקות. מערבבים את הירקות והנוזל לתוך הבורגור עם מיץ לימון, פטרוזיליה, מנטה ו 2 כפות שמן.
במחבת עמיד, לחמם את הנותרים 1 כף שמן מערבולת כדי מעיל המחבת.
מוסיפים את הסטייק ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, 8 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 דקות, הופכים פעם אחת, עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 13
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק את הסטייק ומגישים עם הבורגור.