קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

סטייק קולב עם סלט בולגור חם

סטייק קולב עם סלט בולגור חם
מתכונים דומים: סטייק קולב עם סלט בולגור חם, סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו, ו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בקערה קטנה, מחית את השום, כמון, 1 כף מלח 1 כפית פלפל עם 2 כפות שמן; לשפשף את כל הסטייק. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בתבנית אפייה בינונית, מערבבים את הבורגור והקינמון. מערבבים ב 2 כפות של השמן ואת המים הרותחים ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות, עד שהמים נספגים לחלוטין. Fluff את הבורגול עם מזלג, ואז לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד בקושי מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הגזר ואת לפת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים, 10 דקות. מערבבים את הירקות והנוזל לתוך הבורגור עם מיץ לימון, פטרוזיליה, מנטה ו 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת עמיד, לחמם את הנותרים 1 כף שמן מערבולת כדי מעיל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הסטייק ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 דקות, הופכים פעם אחת, עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 13
11
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק את הסטייק ומגישים עם הבורגור.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.